“grenseløse bilder” Norsk-russisk utstilling

Fotofest i nord!

Blue fjord

To fotografer fra to land, sammen i én utstilling.

Hva: Utstilling, bildevisning, seminar

Hvor: Tromsø museum og driv

Når: Utstillingsåpning torsdag 28. oktober kl 14:00 på Tromsø museum.  Begge deltar på fotografisk aften på driv lørdag 30. oktober kl 19:00, samt foredrag i utstillingslokalene søndag 31. oktober kl 13:00.

Bjarne Riesto fra Vadsø og Nikolai Zholnin fra Murmansk kommer til fotofesten Polar Fokus og stiller ut fotografi på Tromsø museum. I slutten av oktober setter Riesto seg i bilen i Øst-Finnmark og Zholnin setter seg i bilen i Murmansk og kjører mot felles mål, en norsk-russisk utstilling. Begge skal i tillegg være med på fotografisk aften og et seminar. Dette prosjektet er støttet av Barentssekretariatet.


Bjarne Riesto: Profesjonell fotograf som bor i Vadsø, Finnmark. Sine motiver finner han hovedsakelig i naturen her i nord. Han lar seg inspirere av kulden og mørketiden, nordlyset og midnattsolen.

Zholnin Nikolai Germanovitsj: Profesjonell fotograf bosatt i Murmansk i Russland. Har en forkjærlighet for iscenesatt fotografi (studio og utendørs), fotoportretter ”premium class”, reklamefotografi, bryllupsfotografi

Les mer om fotografene og se bilder:

Bjarne Riesto

Nikolai Zholnin